بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: تخم مرغ


موارد یافت شده: 35

1 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر صفات کیفی تخم مرغ (چکیده)
2 - تاثیر سطوح مختلف زرده تخم مرغ در رقیق کننده تریس بر کیفیت اسپرم قوچ زل در شرایط سردسازی و انجماد (چکیده)
3 - تاثیر سطوح مختلف جو جوانه زده بر عملکرد مرغ های تخم گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف (چکیده)
4 - بررسی اثر پاستوریزاسیون حرارتی و فناوری نوین پلاسمای سرد اتمسفری برقابلیت امولسیون کنندگی مایع تخم مرغ (چکیده)
5 - تاثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخمگذار (چکیده)
6 - مطالعه و مروری بر جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون انواع کیک ها (چکیده)
7 - امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولیدکیک روغنی (چکیده)
8 - بررسی اثر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز (چکیده)
9 - مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ (چکیده)
10 - تأثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (چکیده)
11 - تأثیر استفاده از پری بیوتیک بیوماس بر خصوصیات پوسته تخم مرغ مرغهای مادر گوشتی (چکیده)
12 - پیش بینی قیمت تخم مرغ با استفاده از ARIMA، شبکه عصبی مصنوعی و هموار سازی هالت وینترز (چکیده)
13 - بررسی روش های نوین پاستوریزاسیون تخم مرغ (چکیده)
14 - اثر جیره های مختلف غذایی مرغهای تخمگذار بر شاخصهای آتروژنز و ترومبوژنز زرده تخم مرغ (چکیده)
15 - اندازه گیری میزان پروتئین تخم مرغ و رابطه آن با سن مرغ های تخم گذار وزن تخم مرغ و وزن زرده در تعدادی از گله های تخمگذار مشهد (چکیده)
16 - بررسی اثر هدفمندی یارانه ها بر انتقال قیمت در بازار تخم مرغ ایران (چکیده)
17 - ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری (چکیده)
18 - تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار (چکیده)
19 - شناسایی و جداسازی پیتیدهای مهارکننده آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین از لیزوزیم سفیده تخم مرغ (چکیده)
20 - الگوی انتقال قیمت در بازار تخم مرغ ایران (چکیده)
21 - بهبود خصوصیات عمل کنندگی در انواع جدید تخم مرغ و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
22 - شناسایی و جداسازی پپتیدهایی با فعالیت ضد میکروبی از لیزوزیم سفیده ی تخم مرغ (چکیده)
23 - بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذارII (چکیده)
24 - بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاریI (چکیده)
25 - تاثیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار (چکیده)
26 - تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار (چکیده)
27 - اثر ریشه زنجبیل بر کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما و عملکرد مرغ های تخم گذار (چکیده)
28 - اثر متقابل بنتونیت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذاراز 48-36 هفتگی (چکیده)
29 - اثر متقابل بنتونبت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار از 36-48 هفتگی (چکیده)
30 - تاثیر زئولیت در جیره مرغان تخمگذار بر روی رنگ زرده تخم مرغ (چکیده)
31 - ارزیابی منابع مختلف کلسیمی بر عملکرد مرغ تخمگذار و کیفیت تخم مرغ (چکیده)
32 - درجه بندی تخم مرغ به روش ماشین بینایی (چکیده)
33 - بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان (چکیده)
34 - اندازه گيري كلسترل تخم مرغ و رابطه آن با سن مرغ هاي تخمگذار- وزن تخم مرغ و وزن زرده در تعدادي از گله (چکیده)
35 - بررسي تحليلي روش هاي رايج واكسيناسيون در طيور و معرفي روش تزريق به تخم مرغ (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر